Uusi asukas

Meille muutti pari päivää sitten uusi asukas, hän on 4kk vanha Hento-poika. Luoja etten muistanutkaan että kissan pennut on noin pieniä ja suloisia. Aika mennyt MiiMiin kanssa niin nopeaan etten ole huomannut hänen kasvua ja nyt pennun rinnalla näyttää isolta vaikkei oikeasti ole edes iso.

Hänen emo on siamilainen ja isä maatiainen, sillä näyttää kovin siamilaiselta. Tässä parin päivän aikana kun olen Hentoon tutustunut niin hän on kyllä melkoinen persoona. Todella ihmisrakas, nukkuu tyynyn vieressä yöt, kulkee kaikkialle perässä, istuu papukaijana olkapäällä, yms… Ja ruokahalu on ihan loputon. Rohkea kaveri, ei ole kertaakaan mennyt mihinkään piiloon. Hento ja MiiMii yhdessä, niin, sehän meni sillai että MiiMii meni sängyn alle piiloon. Murisi ja sähisi mistä Hento ei välittänyt ollenkaan. Tänään he on tehneet jo lähempää tuttavuutta ja yrittänyt vähän leikkiäkin keskenään. Kyllä heistä vielä kaverit tulee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *