Rakennekynnet

Olen tehnyt itselleni kynsiä jo varmaan kymmenen vuotta. Viime vuonna kävin vähän kouluttautumassa. Teen LoveNess:in tuotteilla ja niistä fiber-geelillä. Aikaisemmin tein akryyleillä (nded) mutta se monomerin katku oli aika karmivaa eikä lähde helposti pois tuulettamallakaan. Miedompi tuoksuinen monomeri haisi sekin liikaa. Enkä viitsinyt hommata kalliita suodatin järjestelmiä hajun poistoon kun teen vaan harrastuksena. Joskus olen tehnyt myös ystäville mutta pääasiassa itselleni vaan.

Niinkuin kuvista huomaa, niin pinkki ja blingbling on mun juttuja. Seuraan instassa muutamia hyviä kynsien tekijöitä ja sieltä saa aina välillä hyviä inspiksiä. Kynsiä tehdessäni itelle menee aikaa helposti vaikka kuusi tuntia. Tästä ajasta itse kynsien tekoon/huoltoon menee aikaa tunti tai kaks. Loppu aika menee värien, kuvioiden, timanttien yms… suunnitteluun ja toteutukseen. Yleensä teenkin kynnet iltapäivästä, voi venyttää sitten iltaan asti ilman kiirettä mihinkään. Saatan maalata ja pyyhkiä kuvioita pois useita kertoja, kunnes olen tyytyväinen loppu tulokseen. Olenkin ajatellut jos joutuisin menemään muualle laitattamaan kynnet, niin olisin varmaan hirveä asiakas. Ja normaaliin kynsihuoltoon menisi tekijällä parin tunnin sijaan useampi tunti.

Muodossa suosin mantelin ja stileton väliä, ei ihan niin terävät kuin stiletot, olisko oikea nimi muodolle pitkät mantelit. Tykkään että kynteni ovat pitkät, harvoin huollossakaan lyhennän. Fiber-geelin ansiosta (ja pohja töiden) kynnet kestää tosi hyvin ja harvoin katkeaa. Näin yksi yö painajaista että mulla ei ollut rakennekynsiä ollenkaan, paniikissa heräsin ja totesin, että on kaikki paikoillaan, huh. Ilman rakennetta omat kynteni on aina ollut tosi hauraat ja liuskottuvat, joten kasvattaminen ei sovi minulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *